خرید فایل

خرید فایل، تحقیق، مقاله، پایان نامه، طرح توجیهی

خرید فایل

خرید فایل، تحقیق، مقاله، پایان نامه، طرح توجیهی

نانوایی و روشهای بهبود پخت نان


» :: نانوایی و روشهای بهبود پخت خبز

یکی از تخصص های صنایع غذائی ، نانوائی و اصول صحیح پخت نان می باشد که حرف تدقیق به این که نان غذای اصلی مردم  است از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با آموزش صحیح پخت خبز می توان از ضایعات ثانیه جلوگیری نمود . پاورپوینت حاضر در 31 اسلاید ضمن برشمردن ویژگیهای یک نان خوب و مزایای نانهای صنعتی ، به سمت بررسی غنی سازی آرد و استانداردهای مصرف نان پرداخته و 18 راهکار برای تندرستی چگونگی روند گندم تا نان و عوامل موثر بر کیفیت نان را معرفی می نماید .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.