خرید فایل

خرید فایل، تحقیق، مقاله، پایان نامه، طرح توجیهی

خرید فایل

خرید فایل، تحقیق، مقاله، پایان نامه، طرح توجیهی

صنایع غذایی 2. روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی


» :: صنایع غذایی 2. روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های اطعمه
آیین های اخیر در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی 
چکیده
در صنایع مربوط به سمت مواد روغنی , غیر اسیدی اجرا کردن مواد روغنی نه تنها برای مصرف کنندگان حائز اهمیت می باشد  بلکه می تواند تاثیر اقتصادی حداکثری بر روی تولیدات داشته باشد.  روش های غیراسیدی کردن کیمیاوی , فیزیکی و میسل در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. موانعی نیز در ارتباط حرف این فرایند ها وجود دارد. بعضی از روش های جدیدی که می تواند مورد آروین قرار گیرد شامل غیراسیدی اجرا کردن بیولوژیکی , استری کردن , استخراج مواد حلال , استخراج سیالات و فناوری های غشایی می باشند. روش ای اخیر منجر به استیلا  بر موانع اصلی می گردد. علاوه بر اقتصادی بودن این موارد آن ها می توانند منجر به ذخیره انرژی و افت باب اتلاف مواد روغنی گردند. بعضی از این آیین ها می توانند جایگزین تکنولوژی های جدیدتر باب سالهای پیش رو گردند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.