خرید فایل

خرید فایل، تحقیق، مقاله، پایان نامه، طرح توجیهی

خرید فایل

خرید فایل، تحقیق، مقاله، پایان نامه، طرح توجیهی

کاربرد پلیمر ها در صنعت راهسازی


» :: استعمال پلیمر ها در تکنیک راهسازی

- آغاز

امروزه تکنیک راهسازی یکی از مهمترین شاخه های مهندسی می‌باشد که به سرعت در حال رویش است. انبساط سریع شبکه راهها، افزایش ترافیک و بار محوری ناشی از آن، همچنین افزایش استدعا برای تندرستی کیفیت خدمات، سبب تلاش بیشتر مهندسان به منظور بالا بردن کیفیت راهها و نگهداری آنها گشته است.

تا اوایل قرن بیستم اتوبان ها عمدتا خاکی بودند و راههای اندرون شهری سنگفرش می‌شدند، امروزه، با پیشرفت تکنولوژی به سمت روسازی راه بسیار اهمیت داده می‌شود.

در این میان مناسبترین جرم ای که برای روسازی راه به کار می‌رود، آسفالت است. زیرا از مواد دیگری ارزانتر است، در جلو تغییرات شرایط جوی پایدار می‌باشد، خاصیت ارتجاعی دارد، به فراوانی و باب تمام جا   در دسترس است و می‌توان آن را (با اصلاحات لازم) در تمام آب و هوایی به سمت کار برد.

تا چندین دهه قبل آسفالت به صورت باب خود (مخلوطی از قیر و سنگدانه) به کار می‌رفت. ولی امروزه مهندسان بناگر به دلایل زیر سعی در تندرستی خواص آسفالت دارند:

آسفالت حرف مشکلاتی نظیر ترک خوردن، شیار شیار شدند (Rutting) اسقاط شده بر اثر نمکها، جمع صیرورت بر اثر گرما یا شکننده صیرورت بر اثر سرما و روبروست.

توجه به ایمنی و راحتی جاده ها از مهمترین شرعیات راهسازی مدرن است. به عنوان مثال روی جاده باید طوری باشد که اصطکاک لازم را ایجاد کرده از لیز اکل اتومیبلها جلوگیری نماید. همچنین صدای ناهنجار ایجاد ننماید. یعنی دارای سطحی هموار باشد  نیز از جمع صیرورت آب روی جاده جلوگیری شود.



35 صفحه فایل ورد


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.